Bjødnaholet og Robølshovda hyttegrend

Bjødnaholet hyttegrend

Tomtene ligger i Bjødnaholet, ca. 25km fra Fagernes, i retning Beitostølen. Hyttefeltet ligger på østsiden av stølsveien Moane-Fullsenn, like før en passerer toppen av Rolistølhøgdè.Maskinpreparert skiløype inn i tomtefeltet, med tilknytning til omfattende løypenett (Beitostølen-Danebu). Mange kilometer med stølsveier som gir varierende utfordringer for sykkel-og gåturer. Området har også gode muligheter for jakt og fiske (krever tillatelser/fiskekort).

Nærmeste sentrum er Heggenes, ca. 3km fra starten på stølsveien. Der er det div. butikker (eks. matvarer og blomster), og her er også det kommunale legekontoret lokalisert.                                                                                                          

Det er kun 30min. kjøring til skieldoradoet Beitostølen, som kan by på et bredt utvalg innen sommer-og vinteraktiviteter, flere matvarebutikker, sportsbutikker, kjøpesenter inkl. vinmonopol, og tilgang til flere puber og spisesteder.

30min. kjøring i motsatt retning ligger Fagernes og Leira, som samlet er det største handels-sentrumet i Valdres. Her finnes bl.a. kjøpesentre, restauranter, kafèer, butikker, apotek, bank, vinmonopol, bilforretninger, møbelutsalg, og mye mer.

Tomtene ligger flott til i skrånende terreng vendt mot vest, solrikt, og med utsikt mot Jotunheimen og Hemsedalsfjellene. Tomtene ligger i regulert hyttefelt, tomtestørrelse fra 1-2,5 mål. Maks utnyttelsesgrad er 12% av tomtearealet, begrenset oppad til 150m2, fordelt på inntil 3 bygg. Tomtene leveres med strøm, vann og avløp til tomtegrense.

Tomtene selges med den forutsetning at hytte skal leveres fra G. Thue Håndlafting og Sagbruk. Hyttene planlegges og utformes i samarbeid mellom byggherre, leverandør og evt. arkitekt, innenfor reguleringsbestemmelsene. Hvis ønskelig så kan hyttene leveres nøkkelferdig med inventar, peis og innredninger, etter avtale.

Klikk her for å laste ned prospekt for Bjødnaholet Hyttegrend

Robølshøvda hyttegrend

Robølshøvda Hyttegrend er et nytt og spennende hytteområde i Øystre Slidre i Valdres, ca 20 min fra Beitostølen og ca 25 min fra Fagernes.  Selve planområdet er på 1.360 dekar. Med nærhet til bygda og samtidig flott utsikt til fjellheimen, er du midt i naturen med flotte turmuligheter både sommer og vinter rett utenfor døra.

Klikk her for å besøke nettsiden til Robølshøvda hyttegrend